Reisworkshops & Evenementen

Consumenten hebben 24/7 toegang tot informatie via 1001 kanalen en dus is het zaak er voor te zorgen dat de informatie omtrent uw product niet alleen correct is, maar ook inspireert, motiveert en overtuigt. Kwalitatieve partners in het medialandschap en de reisbranche zorgen ervoor dat deze boodschap verspreid wordt. Persoonlijke ontmoetingen vormen hierbij een sleutelrol. Dat kan onder meer op een maatwerk workshop.

Nederlanders en Belgen behoren tot de grootste internetgebruikers ter wereld en het zoeken naar en boeken van vakanties geschied voor het grootste deel online waardoor persoonlijk contact verloren gaat. Met name voor bijzondere en op maat gemaakte reizen, een uniek product of bij een niet voor de hand liggende bestemming, is een persoonlijke aanpak gewenst.

 


Uw eigen maatwerk workshop

Om ervoor te zorgen dat media uw doelgroep inspireren en de reisbranche uw product goed kan verkopen, geloven wij er sterk in om hen persoonlijk te ontmoeten en wegwijs te maken met uw bestemming of product. Het organiseren van reisworkshops of evenementen is hiervoor een effectieve manier. Op deze manier hebben partners in de media en reisbranche informatie uit eerste hand en daarom raden wij onze klanten aan niet alleen deel te nemen aan beurzen en festivals, maar ook hun eigen workshop of evenement te organiseren. Dit geeft u de gelegenheid relaties persoonlijk te ontmoeten, hen te informeren over ontwikkelingen en mogelijke nieuwe samenwerkingen op te zetten. In de afgelopen 20 jaar hebben wij zeer veel workshops voor de reisindustrie georaginseerd waaronder voor het verkeersburo van IJsland, Luxemburg, Argentinië, Extremadura, Slovenië, Verenigde Arabsiche Emiraten.


Travel Pressentation

Travel Pressentation is het grootste reismedia evenement in Nederland en België en een jaarlijks terugkerend fenomeen. 30-40 reisorganisaties en bestemmingen hebben tijdens dit evenement de kans zich te presenteren en persoonlijk in gesprek te gaan met ruim 100 aanwezige journalisten, bloggers en influencers. In Nederland organiseren wij in 2020 de 20ste (!) editie. Vanwege het het succesvolle concept  wordt hij nu ook in België georganiseerd.

Meer informatie kun je HIER vinden.


European City Breaks Press Event

Het European City Breaks Press Event is een eigen initiatief van Baltus Communications waarbij stedentrips het thema zijn. Verkeersbureaus en relevante reismerken kunnen zich tijdens dit evenement eveneens presenteren aan geïnteresseerde media en persoonlijk in gesprek gaan. Na eerder succesvolle edities voor Nederlandse media te hebben georganiseerd, werd het initiatief in 2017 ook succesvol in Groot Brittannië geïntroduceerd voor Britse media.

Meer informatie kun je HIER vinden.


Winter Sports Press Event

Het Winter Sports Press Event is een eigen initiatief van Baltus Communications en een uitgelezen moment om uw bestemming of product onder de aandacht te brengen van media en bloggers. Skigebieden uit een groot aantal verschillende landen binnen- en buiten Europa zijn aanwezig alsmede vervoerders en Nederlandse touroperators. Een prachtige mix die het voor pers, bloggers, influencers, freelancers, vloggers e.a. zeer praktisch en efficiënt maakt om langs te komen.

Meer informatie kun je HIER vinden.

PR & Communicatie | Baltus Communications

Diensten omvatten onder andere:

  • Organisatie van uw evenement van A-Z
  • Scouten en selecteren van een passende locatie
  • Creatieve uitnodigingen
  • Verzorgen van faciliteiten incl. catering, fotograaf, materialen etc.
  • Vertegenwoordiging
  • Beurzen
  • Workshops voor de reisindustrie en media
  • Consumenten evenementen

Deelname aan andere bestaande evenementen

Wij organiseren uiteraard met veel plezier uw eigen workshop of deelname aan een van onze eigen evenementen. Maar wij adviseren klanten soms ook op mogelijke deelname aan relevante workshops die door derde partijen georganiseerd worden. Denk aan workshops van bijvoorbeeld Travel Councillors, van collega PR-bureaus, reisvakbalden of andere partijen