Reisworkshops & Evenementen

Consumenten hebben 24/7 toegang tot informatie en boeken hun vakanties voor het grootste deel online. Het is daarom belangrijk ervoor te zorgen dat informatie over uw product niet alleen klopt, maar ook inspireert, motiveert en overtuigt. Kwalitatieve partners in het medialandschap en de reisbranche zorgen ervoor dat uw boodschap correct verspreid wordt. Persoonlijk contact vormt hierbij een sleutelrol. Dat kan onder meer tijdens een maatwerk-workshop.

Bij bijzondere en op maat gemaakte reizen, een uniek product of bij een niet voor de hand liggende bestemming ligt zo’n aanpak zelfs voor de hand. Om ervoor te zorgen dat media uw doelgroep inspireren en de reisbranche uw product goed kan verkopen, geloven wij sterk in persoonlijke ontmoetingen om ze wegwijs te maken met uw bestemming of product. Een reisworkshop of evenement organiseren is hiervoor een effectieve manier. Zo hebben partners in de media en reisbranche informatie uit eerste hand.

 


 

Uw eigen workshop op maat

Wij raden onze klanten daarom aan niet alleen deel te nemen aan beurzen en festivals, maar ook hun eigen workshop of evenement te organiseren. Dit maakt het mogelijk relaties persoonlijk te ontmoeten, hen te informeren over ontwikkelingen en nieuwe samenwerkingsverbanden op te zetten. In de voorbije 20 jaar hebben wij een fors aantal workshops voor de reisindustrie georganiseerd, o.a. voor de verkeersbureaus van IJsland, Luxemburg, Argentinië, Extremadura, Slovenië en de Verenigde Arabische Emiraten.


Travel Pressentation

Travel Pressentation is het grootste reismedia-evenement in Nederland en België. Tijdens dit jaarlijks terugkerende fenomeen hebben tientallen reisorganisaties en bestemmingen de kans zich te presenteren en persoonlijk in gesprek te gaan met ruim 100 aanwezige journalisten, bloggers en influencers. In Nederland organiseren wij in 2020 alweer de 20ste (!) editie. Het succes van dit concept heeft ervoor gezorgd dat ook in België een dergelijk evenement organiseren.

Meer informatie kun je HIER vinden.


European City Breaks Press Event

Het European City Breaks Press Event is een eigen initiatief van Baltus Communications, waarbij stedentrips het thema vormen. Tijdens dit evenement kunnen verkeersbureaus en relevante reismerken zich presenteren aan geïnteresseerde media en met hen in gesprek  gaan. Na onze succesvolle organisatie van de Nederlandse edities introduceerden we dit concept in 2017 op de Britse markt, eveneens met succes.

Meer informatie kun je HIER vinden.


Winter Sports Press Event

Baltus Communications bedacht tevens het Winter Sports Press Event, een uitgelezen moment uw bestemming of product bij media en bloggers onder de aandacht te brengen. Skigebieden uit een groot aantal landen binnen en buiten Europa zijn hierbij aanwezig, alsmede vervoerders en Nederlandse touroperators. Deze prachtige mix maakt het voor pers, bloggers, influencers, freelancers, vloggers e.a. zeer praktisch en efficiënt om langs te komen.

Meer informatie kun je HIER vinden.

Wij organiseren uiteraard met veel plezier uw eigen workshop of deelname aan een van onze eigen evenementen. Soms adviseren wij klanten echter ook deel te nemen aan relevante workshops van derde partijen. Denk daarbij aan workshops van bijvoorbeeld Travel Councillors, andere PR-bureaus, reisvakbladen of andere partijen.

Reisworkshops & Evenementen

Diensten omvatten onder andere:

  • Organisatie van uw evenement van A-Z
  • Scouten en selecteren van een passende locatie
  • Creatieve uitnodigingen
  • Verzorgen van faciliteiten incl. catering, fotograaf, materialen etc.
  • Vertegenwoordiging
  • Beurzen
  • Workshops voor de reisindustrie en media
  • Consumenten evenementen

Deelname aan andere bestaande evenementen

Wij organiseren uiteraard met veel plezier uw eigen workshop of deelname aan een van onze eigen evenementen. Maar wij adviseren klanten soms ook op mogelijke deelname aan relevante workshops die door derde partijen georganiseerd worden. Denk aan workshops van bijvoorbeeld Travel Councillors, van collega PR-bureaus, reisvakbalden of andere partijen