Marcel Baltus

Reizen is Marcel met de paplepel ingegoten. Ouders die voor een oliemaatschappij over de hele wereld woonden, hebben zijn voorliefde voor de reisindustrie aangewakkerd. Na het Atheneum en een opleiding tot vertaler Engels, werkte hij jaren voor het eiland Taiwan om daarna 7 jaar in Londen voor het Nederlands Bureau voor Toerisme Nederland als vakantiebestemming te promoten. Vervolgens werd Marcel op het hoofdkantoor verantwoordelijk voor de Pers en PR van Lekker weg in eigen Land om uiteindelijk zijn eigen PR-bureau voor de reisindustrie op te zetten.

Werkzaamheden:

Dagelijkse werkzaamheden omvatten persbewerking en marketingacties, het schrijven van nieuwsberichten en blogs, het bedenken van creatieve acties voor klanten en thematische persdagen die wij in eigen beheer ontwikkelen, het zoeken naar nieuwe klanten en opdrachten, klanten tevreden houden (maar dat doet Agnes veel beter) en dagelijkse gang van zaken. Cijfers laat hij liever aan anderen over.

Favoriete reisbestemming:

Die hoopt hij nog te mogen bezoeken, maar van de landen die Marcel reeds bezocht heeft, springen Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Italië er wel uit.

Saillant detail:

Marcel is naast reizen geïnteresseerd in sporten en voeding en maakt steevast iedere werkdag om 11.00 uur een groene smoothie voor iedereen.

Mijn laatste blogs