Social Media Management

Het inzetten van social media kanalen zou je kun vergelijken met wat benzine of electra is voor een auto. Zonder sta je stil.  Als een auto niet in de showroom staat te pronken, kan hij ook niet gekocht worden. Internet is de showroom van nu geworden. Daarom is het serieus inzetten van de social media kanalen vandaag de dag een vereiste voor een toeristische organisatie. Dat is zo belangrijk dat je dat er niet ‘even’bij doet. Je doet het goed of je doet het niet. Voor het eerste kun je ons inschakelen.

Type het woord ‘vakantie’ in Google en je krijgt ruim 86 miljoen hits. Om in deze overkill toch nog op te vallen is digitale marketing één van de noodzakelijke instrumenten on in te zetten. Beeld je een grote showroom in met honderden auto’s in de kleur zwart of grijs en zet daar een rode of gele tussen… iedere bezoeker kijkt in eerste instantie direct naar deze opvallende kleuren. Door Facebook, Twitter, Instagram, You Tube, etc kundig in te zetten, kun je jouw bestemming of product ook boven het maaiveld laten uitstijgen. Daar kan een bedrijf in eigen huis mee aan de slag gaan, of het uitbesteden. Wij kunnen jouw social media management volledig uit handen nemen zodat jij je richt op zaken op je kerntaken voor je bedrijfsvoering – en niet een tijdrovende social media strategie hap snap aan het einde van de werkdag er nog even bij doet.


Meer naamsbekendheid genereren is een wens van iedere organisatie. Maar soms is er of de kennis niet voorhanden, onbreekt de ervaring of heeft men simpelweg te weinig tijd. In dat geval kan het uitbesteden lonen. Dat is uiteraard een investering maar ook een zorg minder: we nemen alles uit jouw handen.

Wij kunnen u ondersteunen met o.m.:

  • Relevante content schrijven
  • Zoekwoorden in kaart brengen
  • SEO copywriting
  • Google Adwords
  • Mediarelaties
  • (Native) advertising