SEO

Zoekmachinemarketing (SEO) is als benzine voor een auto. Zonder sta je stil. Volgieten met relevante zoekwoorden is een vereiste om uw website hoog te laten scoren in organische zoekresulaten. Als een auto niet in de showroom staat te pronken, kan hij ook niet gekocht worden. Internet is de showroom van nu geworden. Slimme zoekwoorden en een koppositie geven op internet is wat opdrachtgevers van ons verwachten.

Type het woord ‘vakantie’ in Google en je krijgt ruim 86 miljoen hits. Indien je website niet op zeg de eerste 3 pagina’s voorkomt, kun je het eigenlijk wel schudden. En omdat ieder bedrijf en organisatie op de eerste pagina wil staan, is de concurrentie moordend. Je moet dus of enorme (advertentie)budgetten hebben, of heel slim de juiste zoekwoorden en relevante content toepassen, aan linkbuilding doen en ook niet onbelangrijk een goede META structuur voor je website hebben.


Zoekmachine-optimalisatie

De beste manier om uw stad in de spotlights te zetten, is op voorhand het gewenste imago te bepalen. Geen imago, nauwelijks toeristen. Het ‘branden’ van de stad is daarom essentieel. Blinkt de stad uit in moderne architectuur, is het de bakermat van de klassieke muziek, hangt er een relaxt sfeertje voor jongeren of zijn het juist de geweldige winkelmogelijkheden die het zo’n bijzondere bestemming maken? Wij zetten voor u de juiste tools in om het gewenste beeld uit te dragen. Het delen van het ‘gevoel’, de ‘smaak’ en het ‘verhaal’, in andere woorden: de identiteit en het imago van de stad.

Wij kunnen u ondersteunen met o.m.:

  • Relevante content schrijven
  • Zoekwoorden in kaart brengen
  • SEO copywriting
  • Google Adwords
  • Mediarelaties
  • (Native) advertising