Baltus Communications

Het promoten en vermarkten van de mooiste bestemmingen en de beste reisorganisaties is wat wij met veel passie doen. Al ruim 20 jaar zijn wij een creatief, gedreven en no-nonsense PR, marketingcommunicatie en onlinemarketingbureau dat zich 100% heeft gespecialiseerd in de reisindustrie. Ieder teamlid heeft zijn of haar eigen expertises en een passende achtergrond, waardoor wij klanten professioneel kunnen ondersteunen met een grote verscheidenheid aan PR en marketing activiteiten. Bij ons geen hokjes, afdelingen en een duur grachtenpand, maar een open en kleurrijk kantoor aan de rand van het centrum van Den Haag waar dagelijks om 11 uur een verse groene smoothie wordt geserveerd.

Met ruim 32 jaar ervaring in communicatie en marketing binnen de reisbranche zijn wij uitermate gespecialiseerd om bestemmingen, diensten en producten van toeristische organisaties onder de aandacht te brengen van de media, consument en reisindustrie in Nederland en desgewenst België en Luxemburg.

Er zijn veel PR bureaus die ook doen wat wij doen. Waarom zou u dan voor ons kiezen? Bent u op zoek naar een ‘ja-knikker’ bureau, dan zijn wij niet de meest geschikte optie voor u. Vindt u eerlijkheid, openhartigheid, een recht door zee mentaliteit gekoppeld aan een enorme dosis ervaring en kennis belangrijke kernwaarden, dan is er mogelijk wel een match.

Baltus Communications is sinds 2008 lid van Travel Lifestyle Network – een internationaal netwerk van toeristische PR-bureaus met 19 leden wereldwijd.

De laatste blogs