Baltus Communications

Met veel passie promoten wij vakantiebestemmingen, reisorganisaties, accommodaties, vervoersmaatschappijen, en andere reisgerelateerde aanbieders of producten. En als toeristsiche PR-bureau al ruim 20 jaar. Wij zijn een creatief, gedreven en no-nonsense PR-, marketingcommunicatie- en onlinemarketingbureau dat zich volledig richt op de reisindustrie. Die specialisatie is onze kracht, waarbij ieder teamlid zijn of haar eigen expertises en passende achtergrond heeft. Hierdoor kunnen wij klanten professioneel ondersteunen met een grote verscheidenheid aan PR- en marketingactiviteiten. Bij ons geen hokjes, afdelingen en een duur grachtenpand, maar een open en kleurrijk kantoor aan de rand van het centrum van Den Haag waar we dagelijks om elf uur een verse groene smoothie serveren.

In totaal bestrijkt onze PR- en marketingervaring binnen de reisbranche nu ruim 35 jaar. Dat maakt ons uitermate geschikt om uw bestemming, dienst of product in de toeristische sector bij media, consument en reisindustrie onder de aandacht te brengen. Wij doen dat bovendien niet alleen in Nederland, maar desgewenst ook in België en Luxemburg.

Natuurlijk, er zijn andere PR-bureaus die hetzelfde doen als wij. Waarom zou u dan voor ons kiezen? Misschien wel omdat we niet alleen maar braaf ja knikken en louter als ‘his master’s voice’ willen dienen. Houdt u van eerlijkheid, openhartigheid en een recht-door-zee-mentaliteit die we koppelen aan een flinke dosis ervaring en kennis? Dan is er een kans op een match.

Baltus Communications is sinds 2008 lid van Travel Lifestyle Network – een internationaal netwerk van toeristische PR-bureaus met 19 leden wereldwijd.

De laatste blogs

Sinterklaasgedicht voor de reisindustrie Geschreven door: Marcel Baltus 5 december 2023
Over moedeloosheid, tourism bashing en zijden bloemen Geschreven door: Marcel Baltus 6 september 2023
Schrappen nachtvluchten Schiphol: heldhaftig, sluw of rationeel Geschreven door: Marcel Baltus 19 april 2023