Save the date: donderdag 12 september Millers Den Haag

Wintersportpresentatie Zell am See-Kaprun
Wintersport in Zell am see-Kaprun

Zeer bijzondere gondelbaan ontsluit 408 pistekilometers

Met de nieuwe ‘K-CONNECTION’ skiliften van Kaprun direct naar het gletsjerskigbied Kitzsteinhorn en de nieuwe ‘zellamseeXpress’ van Glemmtal op de Schmittenhöhe berg, bereikt skiën in Zell am See-Kaprun een nieuwe dimensie. In Kaprun betekent de K-ONNECTION nu Ski in–Ski out voor alle gasten van het dorp, die makkelijk te voet of met de skibus het dalstation van de MK Maiskogelbahn met 2.000 Skidepots bereiken. De eerste te Drie-S-omloopbaan in Salzburg 3K K-onnection verbindt dan met 12 kilometer de langste gondelbaan as in de oostelijke Alpen en bereikt een hoogte van 2261 meter. Met de ingebruikname van de ‘zellamseeXpress’ bereikt men voor het eerst vanuit Glemmtal het familieskigebied Schmittenhöhe. Een paar bushalten verderop begint het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

De nieuwe skiliftverbindingen in Zell am See-Kaprun openen hiermee de toegangelijkheid naar een van de grootste en meest veelzijdige skigbieden van Oostenrijk.

Ook nieuw is de Ski ALPIN CARD voor 408 pistekilometers plezier inclusief gletsjer plezier en 99 hutten en bergrestaurants.

Het skigebied zit zeker niet stil en heeft o.m. stevig geïnvesteerd in nieuwe skiliften. Het verkeersburo komt naar Nederland en geeft donderdag 12 september van 18.00 uur-21.00 uur een presentatie aan pers en bloggers over de noviteiten in het skigebied. Lokatie is restaurant/café Millers aan het Plein 10a in Den Haag, op loopafstand van Den Haag Centraal Station.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan via info@baltuscommunications.com (alleen toegangelijk voor pers en bloggers).

Alvast in winterstemming willen komen, kijk even naar deze video:

https://www.youtube.com/watch?v=SeFKvUgXmG4