9 oktober in Den Haag en 10 oktober in Antwerpen

Werving toeristische persdag ‘Travel Pressentation’ in Nederland en België gestart

De 23ste editie van de toerisme persdag Travel Pressentation wordt dit jaar georganiseerd op woensdag 9 oktober in Hotel Lindner in Antwerpen. Een dag later vindt de persworkshop plaats in bierbrouwerij annex restaurant De Prael in Den Haag. Op deze bijeenkomsten promoten toeristische organisaties waaronder verkeersbureaus, vervoersmaatschappijen, attracties, touroperators, cruisefirma’s, accommodaties, campings, themaparken en andere vakantie-gerelateerde bedrijven hun bestemmingen, nieuws en noviteiten aan bezoekende media en bloggers. Travel Pressentation is een initiatief van de PR-bureaus Baltus Communications en CommuniGate. De werving is gestart.

Nadat de populaire persdag 20 jaar in Nederland georganiseerd was, werd besloten om de succesformule ook in België uit te rollen. ‘Het concept van de persdag staat als een huis. Een groot aantal participanten uit vele segmenten van de reisindustrie die in een middag veel journalisten en bloggers ontmoeten voor een-op-een gesprekken maken deze bijeenkomst voor beide partijen een uiterst efficiënte exercitie’, stelt de organisatie.

Om het praktisch te maken voor deelnemende toeristische organisaties die zich zowel op de Nederlandse als de Belgische markt willen profileren, vinden de workshops op 2 achtereenvolgende dagen plaats.