Data 23-25 maart 2021

Webinar verkeersbureau Moskou voor touroperators en reisagenten in de Benelux
Sint-Basiliuskathedraal op het Rode plein in de zomer
Sint-Basiliuskathedraal op het Rode plein in de zomer

Het verkeersbureau van Moskou – de Moscow City Tourism Committee – organiseert voor productmanagers, reisagenten en MICE organisatoren in de Benelux en Frankrijk een B2B webinar om de noviteiten en het potentieel als aantrekkelijke stedentripbestemming onder de aandacht te brengen. Ook het laatste nieuws omtrent het verwachte e-visum en de huidige Covid-19 maatregelen komen ter sprake.

De webinar vindt plaats over drie dagen van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 maart. Van 10.00-11.00 uur kan men dagelijks de presentatie van het verkeersbureau bijwonen, tussen 11.00 en 15.30 uur vinden dan de vooraf gemaakte één-op-één afspraken plaats met de 60 deelnemende reisbedrijven uit Moskou, waaronder incoming dmc’s, hotels en toeristische attracties. Deelnemers aan de webinar maken kans op een gratis overnachting en bezoeken aan attracties in Moskou.

Het toeristisch PR-bureau Baltus Communications verstuurt in de week van 22 februari de uitnodigingen alsmede een overzicht van de 60 reisbedrijven uit Moskou. Mocht men geen uitnodiging ontvangen hebben en men valt binnen de relevante doelgroep, dan kan men zijn interesse kenbaar maken via agnes@baltuscommunications.com.

In 2019 ontving Moskou wereldwijd ruim 5,1 miljoen toeristen. Het aantal verleende Russische visa in dit jaar aan Nederlandse toeristen bedroeg 68,695, voor Belgen was dat aantal 39.090. Naar inschatting bezoekt 2/3 hiervan ook Moskou.

Tot de populairste bezienswaardigheden behoren het Rode Plein, het Kremlin, het Mausoleum van Lenin en de markante Sint-Basiliuskathedraal en de prachtige metrostations. Nadere info op www.discover.moscow/en.