Vertrek donderdagavond 11 november – retour zondagavond 14 november

Verkeersbureau Costa Dorada organiseert fam trip voor Nederlandse reisagenten

In de vakantieregio Costa Dorada is vervelen absoluut uitgesloten. Met een kustlijn van 216km lang, gouden stranden, een enorm watersportaanbod, honderden kilometers aan fiets-, mountainbike- en wandelpaden, populaire badplaatsen als Salou en Cambrils, het spectaculaire attractiepark PortAventura en het Unesco Werelderfgoed centrum van de sfeervolle stad Tarragona is deze bestemming populair bij Nederlanders. In 2019 was Nederland goed voor ruim 1 miljoen overnachtingen.

Het verkeersbureau nam deel aan de B2B TravDay event afgelopen september in Hilversum en ontdekte dat de kennis bij de retail over de regio nog wel een boost kan gebruiken. Daarom is besloten – mede op aandringen van PR-bureau Baltus Communications die de regio in Nederland promoot – om een eerste fam trip te gaan organiseren. Deze zal plaatsvinden van 11 – 14 november met onder meer bezoeken aan de badplaatsen Salou en Cambril en de historische stad Tarragona.

Agnes van Duffelen van het PR-bureau gaat de reis begeleiden.

Reisagenten en zelfstandige reisadviseurs die interesse hebben om mee te gaan, dienen drie vragen op deze link te beantwoorden. Dat kan tot woensdag 27 oktober 18.00 uur. De gelukkigen worden donderdag de 28ste oktober geïnformeerd.