Stagiair gezocht: Word jij ons nieuwe PR talent?

PR & Marketing stage | september 2019 – februari 2020 

(minimaal) 32 uur per week

Studeer jij HBO communicatie of HBO toerisme? Heb je enige affiniteit met de reisindustrie en deel jij je kiekjes graag op Instagram en Facebook? Kun je creatief schrijven en meerdere ballen tegelijk in de lucht houden? Vind je het leuk om mee te denken én orginele ideeën te opperen… voor de periode september 2019 tot februari 2020 zoeken wij een enthousiaste student(e) die van aanpakken weet. Kom langs voor een gesprek en een smoothie want dat drinken wij iedere werkdag hier op kantoor.

Baltus Communications is een PR-bureau gespecialiseerd in de reissector. Oprecht, eerlijk, recht-door-zee en een no-nonsense benadering kenmerkt onze aanpak en houding.

Wij voeren een groot scala aan PR- en marketing werkzaamheden uit ten behoeve van onze klanten, waaronder het verkeersbureau van Formentera, Siblu Villages, touroperator Travelhome, het verkeersbureau van Slovenië en de stad Düsseldorf .

Marketing & Adverteren | Baltus Communications

Wat ga je zoal doen?

  • Creatief schrijven
  • Versturen van persmailings
  • Ondersteunen bij organisatie van events
  • Media monitoring
  • Contact onderhouden met pers
  • Social media
  • Brainstormen over nieuwe campagnes

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een inspirerende ervaring bij een kleinschalig PR-bureau met enthousiaste collega’s en de kantoor kat Benji. Iedere werkdag maakt Marcel om 11 uur een verse, groene smoothie, dus aan vitamines geen gebrek. Er is veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om je stage-opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.

Je werkt (minimaal) 4 dagen in de week mee voor een periode van (minstens) 5 maanden. Uiteraard staat hier een mooie stagevergoeding tegenover.

Wie ben jij?

Je houdt van vakanties en reizen. Je bent flexibel en servicegericht. Je woont in Den Haag of nabije omgeving en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je vindt het leuk om te schrijven en houdt misschien zelfs wel een (wordpress) blog bij. Je bent een creatief denker en niet bang om dit te uiten. Je vindt het leuk om bezig te zijn met ontwerpen en designen, dit hoeft van jou niet altijd in Photoshop of InDesign maar kan ook prima via andere creatieve wegen. Je kunt goed zelfstandig werken maar vindt het ook prettig om samen aan de slag te gaan. 

Travel news survey PR Agency Baltus Communications


Mail jij ons?

Stuur je cv en motivatie naar Agnes van Duffelen agnes@baltuscommunications.com