Datum: zaterdag 12 november 2016

Travelhome organiseert Minivakantiebeurs voor campervakanties in Amerika en Canada

Campervakantiespecialist Travelhome organiseert op zaterdag 12 november van 09.00 tot 18.30 uur een informatiedag over individuele camperreizen in Amerika en Canada. Verdeeld over twee zalen worden per tijdsblok bepaalde bestemmingen gepresenteerd waaronder een camperroute door West-Canada, Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika en een presentatie over een camperreis door de Rocky Mountains. Daarnaast verzorgt het personeel van Travelhome vijfmaal een algemene campervakantiepresentatie waarbij alle aspecten van een reis per camper aan bod komen. Om het campergevoel even te ervaren kan men een C25 camper van Cruise America en een MH-23-25 camper van Fraserway bezichtigen. Locatie is het kantoor van Travelhome in het Brabantse Geldrop. De entree is €5,- per persoon inclusief koffie en wat lekkers, parkeren is gratis. Men kan zich aanmelden op de website www.travelhome.nl via de button ‘Inspiratiedagen’.

Tijdstip presentaties
Bezoekers kunnen de hele dag blijven of desgewenst naar de presentatie van een specifieke bestemming komen. De dagindeling is als volgt:

ZAAL 1:      

9.15-10.30
Algemene camperpresentatie

10.45-12.00
Routepresentatie West-Canada

12.15-13.30
Algemene camperpresentatie

13.45-15.00
Algemene camperpresentatie

15.15-16.30
Routepresentatie Zuidwest-Amerika

16.45-18.00
Routepresentatie West-Canada

ZAAL 2:

9.00-10.15
Routepresentatie Zuidwest-Amerika

10.35-11.50
Algemene camperpresentatie

12.15-13.30
Routepresentatie Oost-Canada

13.45-14.30
Routepresentatie Rocky Mountains Amerika (globaal Denver, Black Hills, Yellowstone N.P.-Salt Lake City)

14.45-15.30
Routepresentatie Noordwest-Amerika (globaal Seattle, Olympic N.P., kust van Oregon, Columbia River Gorge, Yellowstone N.P.)

15.45-17.00
Algemene camperpresentatie

Vraagbaak
Een groot aantal onderwerpen passeert de revue. Wat is de mooiste route om te rijden? Met welke reisafstanden moet ik rekening houden? Welk campertype is voor mij het meest geschikt? Wat zijn leuke campings? Wat is de beste reisperiode? Welk rijbewijs is noodzakelijk voor het rijden in een camper? Zijn er gebieden waar een 4WD noodzakelijk is? Kan Travelhome ook mijn ESTA aanvraag regelen en campings vastleggen? Op deze en vele andere vragen geven de ervaren Travelhome medewerkers antwoord.

Zonsverduisteringsreizen Amerika
Maandag 21 augustus 2017 vindt in Amerika een totale zonsverduistering plaats. Deze eclips zal in maar liefst veertien staten te zien zijn. Travelhome zal ook vier zonsverduisteringspakketreizen toelichten waarbij men tijdens de reis het natuurverschijnsel kan aanschouwen.

Over Travelhome
Het volledige camperaanbod staat ook op www.travelhome.nl. De camperspecialist biedt campervakanties aan in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Argentinië en Chili. In Amerika zijn er inmiddels 26 ophaallocaties verspreid over het hele land. In Europa worden IJsland, Noorwegen, Zweden en Spanje aangeboden. Travelhome is aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen en IATA. Travelhome is een dochterorganisatie van de ANWB.