PR-bureaus in Argentinië en Zuid-Afrika worden lid van TLN

Travel Lifestyle Network voegt twee nieuwe leden toe

Het wereldwijde netwerk van in toerisme gespecialiseerde PR-bureaus ‘Travel Lifestyle Network’ (TLN) heeft twee nieuwe bureaus toegevoegd aan het ledenbestand: Sinergia Marketing Turistico in Argentinië en Big Ambitions in Zuid-Afrika.  Het bestaat momenteel uit 17 leden die meer dan 30 landen op 6 continenten vertegenwoordigen. Baltus Communications is sinds 2008 het Benelux-lid van TLN.

De nieuwe aanwinsten zijn:

María José González, oprichter en directeur van Sinergia Marketing Turistico in Argentinië:

“Bij Sinergia omarmen we een gezamenlijke mentaliteit bij alles wat we doen. In die zin is onze toetreding tot TLN ongetwijfeld een belangrijke mijlpaal in de tijdlijn van ons bureau, die ons niet alleen een wereldwijd bereik geeft, maar ons ook in staat stelt om expertise en best practices te delen met gerenommeerde bureaupartners over de hele wereld, allemaal in het voordeel van onze gemeenschappelijke klanten.”

Natalia Rosa Big Ambitions

Natalia Rosa Big Ambitions

Natalia Rosa, CEO van Big Ambitions in Zuid-Afrika:

“Wat een voorrecht om lid te worden van de TLN-familie en haar bereik in heel Afrika uit te breiden. We zijn verheugd deel uit te maken van een bekend en getalenteerd netwerk van gelijkgestemde professionals in communicatie en marketing op het gebied van reizen, toerisme en gastvrijheidssector. De samenwerking versterkt niet alleen ons in Afrika gevestigde bedrijf, maar is ook een goed voorteken voor wereldwijde partners terwijl we samenwerken en kansen vinden om onze sector nieuw leven in te blazen en sterker terug te komen. ”

“Nu we meer dan een decennium van dienstverlening aan klanten over de hele wereld vieren, zijn we verheugd dat het Travel Lifestyle Network blijft groeien”, zegt Virginie Le Norgant, voorzitter van TLN en Associate Director bij Group Expression in Parijs. “Zelfs in deze ongelooflijk complexe tijden blijft ons netwerk groeien. De toevoeging van deze nieuwe leden versterkt onze dienstverlening over de hele wereld, waardoor wij bestaande en toekomstige klanten nog beter van dienst kunnen zijn. “