Camperreisorganisatie Travelhome breidt Europa-aanbod uit met Polen

Nieuwtjes campervakanties Travelhome 2022
Ecamper met slaaphefdak
Ecamper met slaaphefdak

Travelhome 2022 campervakantie brochure

Voor wie inspiratie wil opdoen en zich uitgebreid wil oriënteren op een campervakantie in bijvoorbeeld Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland of een bestemming binnen Europa, waaronder IJsland, Noorwegen, Zweden, Ierland, Spanje of Duitsland doet er goed aan het nieuwe Travelhome 2022 inspiratiemagazine door te bladeren. Aan bod komen o.a. bestemmingen, prachtige routesuggesties, een uitgebreid Q & A, camperreizen met kinderen, welk type camper is het meest geschikt en info over campings. De 180-pagina’s tellende brochure kan via https://www.travelhome.nl/over-travelhome/brochure online gelezen worden of gedownload worden als pdf.

Huur een elektrische camper in Nederland

Nieuw bij Travelhome is de optie om in Nederland een elektrische camper te huren – ophaallokatie is het dorp Zwaanshoek in de gemeente Haarlemmermeer. De ecampers zijn omgebouwde Peugeot e-Expert L3 modellen met onder meer keukentje, slaapplek voor max 4 personen, zonnepaneel en een trekhaak. Je kunt met de camper Nederland verkennen, maar mag er uiteraard ook mee naar het buitenland. Gemiddelde actieradius is zo’n 250 kilometer, snelladen met eigen laadpas of een laadpas van de verhuurder is mogelijk. Hier link voor meer info….

Inspiratiewebinar 26 januari

Door het jaar heen organiseert Travelhome voorlichtingsbijeenkomsten over campervakanties – per bijeenkomst komen specifieke landen aan bod. Deze presentaties vinden plaats in de speciale presentatieruimte van het Travelhome kantoor in Geldrop maar vanwege Covid worden deze nu voorlopig online gegeven. De eerstvolgende webinar is woensdagavond 26 januari, aanvang 19.30 uur. In de online presentatie van ongeveer anderhalf uur wordt uitgebreid ingegaan op de camperreizen naar de bestemmingen Noordwest-Amerika, West-Canada, Slovenië, Kroatië en Noorwegen. Tijdens de presentatie is het mogelijk om vragen te stellen. Aanmelden kan via deze link.

‘Wegbrengcamper’ acties tegen voordelige tarieven

Ieder jaar rollen nieuwe campers van verschillende camperfabrikanten van de assemblagelijnen in Amerika en deze gloednieuwe campers moeten naar verschillende steden door heel Amerika gebracht worden. Travelhome biedt de optie om tegen zeer voordelige tarieven deze camper na je campervakantie in een bepaalde stad af te leveren. Dit keer is er een wegbrengactie van een Road Bear campervan type B-21 van bijna 6,5 meter die opgehaald moet worden in Forest City in Iowa. Naar keuze kun je de camper afleveren in Denver, New York City of Seattle. Of benut een wegbrengactie van een El Monte camper type C Medium, ophalen in de fabriek nabij Chicago en afleveren naar keuze in Las Vegas, Los Angeles of San Francisco. Nadere informatie op https://www.travelhome.nl/camperreizen/nieuwe-wegbrengcampers

Polen nieuwe campervakantiebestemming

Wellicht niet het eerste land waar je aan denkt voor een campervakantie, maar vergis je niet, het land is uitermate geschikt voor een mooie roadtrip. Veel nationale parken, prachtige steden, er zijn voldoende campings en camperplaatsen, en benzine en diesel zijn erg goedkoop. Je vliegt naar Warschau waar je je camper ophaalt. Er is keuze uit maar liefst acht verschillende campermodellen, van compact tot een luxe hoogslaper van bijna 7,5 meter lang. Travelhome biedt ook een 18-daags arrangement aan boekbaar tussen mei en eind september voor vanaf 879,- euro per persoon inclusief vlucht. Nadere info via https://www.travelhome.nl/polen

Over Travelhome

Touroperator Travelhome specialiseert zich ruim 36 jaar in het aanbieden van campervakanties en is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het ANVR. De reisorganisatie is onderdeel van de ANWB en biedt camperreizen aan in Amerika, Argentinië, Australië, Canada, Chili, Cuba, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Ierland, IJsland, Italië, Japan, Kroatië, Namibië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Schotland, Spanje, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland.

Voor meer informatie over campervakanties kijk op www.travelhome.nl.

Impressie ecamper