Nederlandse en Belgische toeristen weer welkom vanaf 1 juli

Luxe kleinschalig Harbour Village hotel op Bonaire weer open voor internationale toeristen
Prive strand Harbour Village Bonaire
Prive strand Harbour Village Bonaire

Vanaf 1 juli verwelkomt het fraai gelegen Harbour Village hotel op Bonaire weer toeristen uit Nederland en België want vanaf deze datum wordt het inreisverbod voor inwoners uit Nederland en België naar Bonaire opgeheven. Dit kleinschalige hotel ligt direct aan het eigen privé strand, heeft 40 fraaie kamers, suites en villa’s, 2 buitenzwembaden, en ligt op 2 km van het centrum van Kralendijk. Liefhebbers van duikvakanties zijn hier ook aan het juiste adres met de eigen 5-sterren PADI duikschool, het resort heeft een eigen jachthaven, fitnesscentrum en biedt spa en wellnessbehandelingen. “We hebben alles in gereedheid gebracht om onze gasten niet alleen 100%  in de watten te leggen maar uiteraard ook om te voldoen aan alle huidige hygiëne protocollen”, stelt directeur Francisco Gonzalez. “Ons hotel – paradijselijk gelegen aan het enige privé strand van Bonaire – is een idyllische plek om de zorgen van de afgelopen maanden achter je te laten, volop te genieten en de batterij weer op te laden. Wij heten onze gasten uit Nederland en België weer van harte welkom op ons Caraïbisch paradijsje.” Nadere informatie en/of reserveringen via www.harbourvillage.com en reservations@harbourvillage.com.

“Alle openbare ruimtes zijn ruim van opzet, ons eigen privé strand voorkomt massa’s strandgangers, families kunnen zich helemaal terugtrekken in een eigen privé villa en we hebben zelfs ons restaurant La Balandra gerenoveerd en een nieuwe tafelindeling gerealiseerd teneinde optimale afstand te creëren”, aldus directeur Gonzalez. De schoonmaak- en hygiëneregels zijn aangepast om te voldoen aan de eisen van de lokale overheid, waaronder:

  • Frequente schoonmaak van alle openbare ruimten alsmede voorwerpen en plekken die herhaaldelijk aangeraakt worden
  • Aangepaste in- en uitcheck procedures
  • Maatregelen en aanwijzingen om voldoende afstand in openbare ruimten en restaurants te waarborgen
  • Een beperkt aantal deelnemers aan activiteiten en excursies
  • Voldoende handreinigings- en desinfectiemiddelen aanwezig in het hele resort
  • Dagelijkse gezondheidschecks voor personeel van Harbour Village die waar nodig mondkapjes en/of andere beschermende kleding dragen
  • Scholing en opleidingsinstructies voor het personeel voor een correcte uitvoering van de nieuwe protocollen

Voor een volledig overzicht van alle maatregelen en protocollen die Harbour Village nu implementeert alsmede de reisadviezen van de overheid van Bonaire, ga naar  https://www.harbourvillage.com/health-and-safety.

Er zijn rechtstreekse vluchten tussen Schiphol en Bonaire met KLM en Tui Fly en met een stopover is het vluchtaanbod nog groter. Harbour Village hotel heeft de boekingsvoorwaarden aangepast: toeristen die rechtstreeks boeken kunnen tot 24 uur voor aankomst de boeking kosteloos wijzigen.

Harbour Village

Al ruim 30 jaar behoort Harbour Village tot het mooiste hotel op Bonaire. Harbour Village is aangesloten bij het samenwerkingsverband Small Luxury Hotels of the World en ontvangt jaar in jaar uit de oorkonde ‘Bonaire’s leading Hotel’ in de jaarlijkse World Travel Awards™. Het hotel biedt zijn gasten de mogelijkheid om ultiem te relaxen al dan niet in combinatie met (watersport)activiteiten. De tropische tuinen, de palmbomen op het hagelwitte strand vormen een prachtig décor voor de jachthaven, het PADI duikcentrum en de verschillende accommodaties met zeezicht. Tot de aangeboden activiteiten behoren onder meer boottochten, duiklessen, zonsondergang vaartochten, suppen, kayakken, spabehandelingen en zelfs private dining op het strand.

Impressie van duikfaciliteiten