Landenpresentaties en een-op-een gesprekken voor touroperators, reisagenten, ZRA’s en MICE professionals

Gezamenlijke B2B workshop verkeersbureaus Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije

De verkeersbureaus van Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije presenteren zich op donderdag 17 en vrijdag 18 juni gezamenlijk aan het toeristisch bedrijfsleven in Nederland. Behalve de landelijke verkeersbureaus nemen per land ook zeven toeristische partners deel aan de online webinar, waaronder regionale VVV’s, hotels en attracties. Onder het credo ‘Niet ieder voor zich maar alle tezamen’ verenigen de vier Centraal-Europese landen zich sinds 1991 onder de noemer ‘V4’ om zich gezamenlijk sterk te maken voor verscheidene pijlers, waaronder toerisme, kunst en cultuur. De letter ‘V’ staat voor het stadje Visegrad in Hongarije, waar in 1335 een historische conferentie plaatsvond die als inspiratie fungeert voor de V4 groep die in 1991 werd opgericht. De verkeersbureaus van Polen en Tsjechië hebben een vestiging in Nederland, Hongarije en Slowakije niet. Uitnodigingen voor de B2B webinar worden binnenkort door het PR-bureau Baltus Communications verzonden.

De workshop wordt georganiseerd via het gebruiksvriendelijke Netwerkapp platform. Op donderdag 17 juni start de webinar om 09.30 uur met korte presentaties en video’s over de toeristische aantrekkelijkheden van de landen. Vanaf 10.30 tot 16.00 uur kunnen productmanagers van touroperators, reisagenten, ZRA’s en MICE professionals een-op-een in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de verkeersbureaus en de 28 participerende partners. Naar keuze kan men ook vrijdag de 18e tussen 10.00 en 13.30 uur individuele gesprekken plannen. Stedentrips, actief toerisme waaronder fietsen en wandelen, wellness, natuur, campings en rondreizen per auto, camper of motor zijn onderwerpen die onder meer aan bod komen. Een week voor aanvang van de webinar staan alle V4 deelnemers op de Networkapp en kunnen de individuele afspraken ingepland worden.

De Nederlandse markt is voor de V4 landen van belang: in 2019 bezochten in totaal circa 1 miljoen Nederlanders deze landen voor een vakantie.

Nadere info over de vier landen op http://www.discover-ce.eu/.