Datum donderdag 25 april 2024

Baltus Communications organiseert 13e editie ‘City Breaks Press Event’
City Breaks Press Event Baltus Communications

Het toeristisch PR-bureau Baltus Communications organiseert de 13e editie van zijn City Breaks Press Event op donderdag 25 april in restaurant annex brouwerij De Prael in Den Haag. Op deze bijeenkomst promoten steden uit binnen- en buitenland zich als een ideale weekend- of midweekbestemming aan uitgenodigde bloggers en journalisten. Naast steden worden ook andere relevante bedrijven benaderd om deel te nemen, waaronder lowcost luchtvaartmaatschappijen, treinmaatschappijen, stedentouroperators, hotelketens en reisgidsuitgeverijen. Vanwege de toenemende belangstelling voor vakanties en dagtochten in eigen land nemen de laatste jaren ook steeds meer steden uit Nederland deel. Meer informatie via de City Breaks Press Event landingspagina of e-mail info@baltuscommunications.com.

Succesvolle formule
Het City Breaks Press Event is een succesformule gebleken: “In één middag netwerken met een groot aantal citymarketeers en andere relevante reispartijen is voor print media en bloggers uitermate efficiënt, praktisch en effectief. En de deelnemende organisaties ontmoeten veel meer print en online pers dan wanneer zij in hun eentje een persworkshop zouden organiseren”, stelt organisator Marcel Baltus.

Opvallende afwezige: treinmaatschappijen
Baltus spreekt de hoop uit dat de komende editie een aantal treinmaatschappijen aanwezig zullen zijn. ‘Het is nogal teleurstellend dat deze vervoersmaatschappijen de afgelopen edities verstek lieten gaan. Vanwege de huidige klimaatdiscussie en het groeiende besef om voor bepaalde bestemmingen vaker voor de trein als vervoermiddel te kiezen, zou je denken dat een stedentrips promotiedag een zinvol pr-moment is om treinreizen extra onder de aandacht te brengen.’