"Het City Breaks Press Event blijkt een succesformule."

9e editie ‘City Breaks Press Event’ op 6 april 2020 in Hilton Rotterdam
City Breaks Press Event 2020

Het toeristisch PR-bureau Baltus Communications organiseert in 2020 de 9e editie van het City Breaks Press Event op 6 april in Hilton Rotterdam. Op dit speeddating evenement promoten steden zich als een ideale weekend- of midweekbestemming aan uitgenodigde bloggers en journalisten. Naast steden in Europa en enkele intercontinentale steden worden ook andere relevante bedrijven benaderd, waaronder lowcost airlines, treinmaatschappijen, steden touroperators, reisgidsuitgeverijen en relevante reis- en lifestyle merken. Voor de stedentrips persdag in Nederland is Hilton Rotterdam de exclusieve hotelpartner. Meer informatie via de ‘Evenementen’ button op www.baltuscommunications.com of e-mail info@baltuscommunications.com.

Succesvolle formule
“Het City Breaks Press Event blijkt een succesformule,” stelt organisator Marcel Baltus. “In tegenstelling tot de persworkshops die de landelijke verkeersbureaus organiseren, beperken wij ons juist niet tot één land: in een middag een groot aantal steden en andere relevante organisaties uit een hoop landen spreken, is voor pers uitermate praktisch en efficiënt.”

2021
Behalve in Nederland organiseert het PR-bureau de stedentrips persdag ook in het buitenland. Na eerdere edities in Londen in 2017 en Parijs in 2019 overweegt het bureau de thematische persdag in 2021 in een ander Europees land te organiseren  en in een land buiten Europa. ‘Wij organiseren de stedendag in het buitenland in samenwerking met onze collega PR-bureaus  van Travel Lifestyle Network, een samenwerkingsverband van 20 PR-bureaus wereldwijd, waarvan Baltus Communications het Benelux lid is.

Culturele hoofdsteden
Behalve alle hoofdsteden in Europa worden ook opkomende city break bestemmingen en minder geijkte steden benaderd. Hoewel Londen, Parijs en Berlijn onverminderd populair blijven, zoeken veel consumenten een nieuwe stedenbeleving. Ook de 2020 Culturele Hoofdsteden Rijeka in Kroatië en Galway in Ierland worden benaderd.