WONDR experience museum

Tiqets

Tiqets is een innovatief ticketplatform met een missie om cultuur toegankelijker te maken. Sinds de oprichting in 2014 hebben miljoenen mensen via Tiqets kennisgemaakt met musea en andere culturele belevenissen over de hele wereld, met directe geleverde, last-minute e-tickets op hun mobiel.

Tiqets werd opgericht door vier ervaren Nederlandse ondernemers, die zelf de nodige ervaring hadden met de hedendaagse uitdagingen van de toerist. Lange rijen om topmusea binnen te komen en ter plekke geen tickets meer kunnen krijgen voor populaire attracties: allemaal zo demotiverend dat mensen het niet eens meer proberen… en geweldige cultuur mislopen.

In 2014 kwamen deze ondernemers op het innovatieve idee om de toegang tot attracties te versnellen door gebruik te maken van de mobiele telefoons waar iedereen mee op zak loopt. Vandaag de dag maken talloze reizigers gebruik van Tiqets om eenvoudig musea en attracties over de hele wereld te vinden, tickets te kopen en te genieten van cultuur.

Ruim 1 miljoen download apps

Meer dan 10 miljoen tickets verkocht voor ruim 2000 venues

Berichten over Tiqets

Van Gogh museum verkozen tot Beste Museum Geschreven door: Marcel Baltus 25 januari 2021

Ruim 6500 consumenten wereldwijd brachten hun stem uit in Tiqets Remarkable Venue Awards verkiezing

Winnaars Tiqets 2020 Remarkable Venue Awards Nederland bekend Geschreven door: Marcel Baltus 10 december 2020
Tiqets ‘2020 Remarkable Venue Awards’ plaatsen musea en attracties op voetstuk Geschreven door: Marcel Baltus 10 november 2020