zwembad deluxe hotel Can Lluc Ibiza

CAN LLUC

Can Lluc Boutique Country Hotel & Villas ligt in het hart van het landelijke, authentieke Ibiza. Omringd door weelderige dennenbossen en pijnbomen vormt het tussen vriendelijke heuvels een oase van rust. De accommodatie bestaat uit 20 luxe kamers, verdeeld over appartementen en acht villa’s. Tevens kunnen gasten er beschikken over een apart vakantiehuis met een eigen zwembad, Can Jaume geheten. Het is geschikt voor vijf personen, bevindt zich op 1500 meter van het hotel en combineert privacy met nabije hotelfaciliteiten.

Het uiterst charmante Can Lluc is gelegen in een prachtige omgeving en schenkt veel aandacht aan details en persoonlijke service.

Het hotel opende in 2003 als het levenswerk van het echtpaar Lucas Prats en Tina Soriano. Wie een trouwlocatie op Ibiza zoekt, kan heel goed bij Can Lluc terecht. De centrale ligging maakt het een ideaal vertrekpunt om de attracties van het eiland te verkennen.

Berichten over Can Lluc

Boetiekhotel Can Lluc op Ibiza breidt accommodatieaanbod uit met vier luxe villa’s Geschreven door: Marcel Baltus 14 november 2022

Gelegen in het midden van het eiland, weg van de massa

Boetiekhotel Can Lluc op Ibiza breidt accommodatieaanbod uit Geschreven door: Marcel Baltus 8 november 2021
Ervaar het Robinson Crusoë gevoel op een vakantie-eiland dat miljoenen toeristen ontvangt Geschreven door: Marcel Baltus 11 mei 2021