Benidorm

Benidorm is een iconische bekende Spaanse badplaats aan de Costa Blanca.  Jaarlijks bezoeken ruim 5 miljoen toeristen Benidorm om te genieten van het heerlijke klimaat en de prachtige goudgele stranden.  Benidorm heeft een microklimaat waardoor het een year round bestemming is.

De boulevard aan het Poniente strand, Paseo de Poniente  is ontworpen door de bekende Spaanse architect Carlos Ferrater. In Benidorm vind je voor ieder type vakantieganger een ruim aanbod.  Een bruisend nachtleven, verscholen rustige baaitjes,  top entertainment en luxe hotelaccommodaties.

Millennials, sportievelingen, families, LGTB iedereen vindt wat van zijn gading in Benidorm. Net even buiten Benidorm vind je een aantal schitterende thematische parken. Aqualandia met de grootste glijbaan van Europa. Terra Mitica en Terra Natura. De vele wolkenkrabbers aan het strand hebben Benidorm de bijnaam Beniyork gegeven. Benidorm is erg populair onder Nederlanders en Vlamingen.

Voor Benidorm Tourism Board hebben wij vele persreizen georganiseerd voor influencers en bloggers en journalisten. De strategie ligt de komende tijd meer op marketing communicatie en co-branding activiteiten.  #Benilover

Berichten over Benidorm