Blogger & Influencer Marketing

Vroeger werden consumenten veelal bereikt via papier en inkt. En hoewel print nog steeds een zinvol promotie-, marketing- en verkoopkanaal voor de reissector is, neemt online branding keihard het stokje over. Voor iedere bedrijfstak is er nu een grote schare bloggers en dat geldt zeker voor de reisindustrie. Maar welke bloggers en influencers moet je hebben voor jouw bestemming of reisproduct? Want al is de wens de vader van de gedachte, ze hebben geen van allen een volgersbestand als bijvoorbeeld Kate Perry… ruim 46 miljoen…

Grapje natuurlijk om Kate Perry als boegbeeld te gebruiken. Maar feit is dat er in de Benelux markt weinig influencers met een megabereik zijn. Wel zéér veel bloggers en influencers met gemiddeld SEO bereik tussen zeg de 10.000 en 50.000 volgers. Die uiteraard deels ingezet kunnen worden om jouw bestemming of product onder de aandacht van de consument te brengen. Maar wie in deze groeiende aanwas biedt de beste match en bereik. Omdat wij vanwege ons werk een goede bird’s eye view hebben van het overweldigende aanbod, fungeren wij prima als schakel en zeef.


City image

De beste manier om uw stad in de spotlights te zetten, is op voorhand het gewenste imago te bepalen. Geen imago, nauwelijks toeristen. Het ‘branden’ van de stad is daarom essentieel. Blinkt de stad uit in moderne architectuur, is het de bakermat van de klassieke muziek, hangt er een relaxt sfeertje voor jongeren of zijn het juist de geweldige winkelmogelijkheden die het zo’n bijzondere bestemming maken? Wij zetten voor u de juiste tools in om het gewenste beeld uit te dragen. Het delen van het ‘gevoel’, de ‘smaak’ en het ‘verhaal’, in andere woorden: de identiteit en het imago van de stad.

Diensten omvatten onder andere:

  • Deelname aan het European City Breaks Press Event
  • Street marketing campaigns
  • Ontwikkelen van branded content
  • Het organiseren van media/trade events
  • Social media management en marketing
  • Mediarelaties
  • (Native) advertising