CITY BREAKS PRESS EVENT 2024

donderdag 25 april 2024

(registratieformulier onderaan de pagina)

Visual City Breaks Press Event
  • Donderdag 25 april 2024
  • Lokatie De Prael – Den Haag
  • Tijdstip: 13.00-18.30

Bent u een vertegenwoordiger van:

  • een verkeersbureau/marketingbureau van een stad
  • een hotel of hotelketen
  • een city-break touroperator
  • een uitgeverij van reisgidsen
  • een spoorweg- of luchtvaartmaatschappij
  • een luchthaven
  • of een andere stedentrip-gerelateerde organisatie…

dan is onze CITY BREAKS PRESS EVENT persdag een unieke gelegenheid om uw stad, hotelketen, vervoersmaatschappij of reisproduct aan (reis)journalisten en bloggers te promoten. Met reeds tien georganiseerde edities is dit evenement een uiterst succesvol concept gebleken, zo populair dat wij het inmiddels ook buiten Nederland georganiseerd hebben waaronder Londen voor Britse media en in Parijs voor Franse media.

Ook de 12e editie gaan wij weer organiseren in een geweldige venue: de Prael in het centrum van Den Haag, een zeer sfeervol restaurant annex bierbrouwerij.

Het concept

Simpel en doeltreffend: wij bieden u de gelegenheid een groot deel van de (reis)media op één evenement op één locatie in één middag te ontmoeten. Richt uw eigen tafel in en bespreek de aantrekkelijheden van uw stad of reisproduct, uw nieuws, persbezoeken en potentiële samenwerkingen via een-op-een gesprekken met deelnemende media, waaronder reis- en lifestyle journalisten, bloggers, influencers, reiswebsite redacteuren, etc. De dag heeft een speeddating opzet: journalisten schuiven aan aan uw tafel, na een gesprek van zo’n tien minuten staan ze op en komt de volgende journalist aan uw tafel zitten.

♦ een van de best bezochte toeristische media-evenementen in Nederland
♦ one-stop-shop voor media om op één dag veel steden en andere relevante partijen te ontmoeten
♦ de perfecte gelegenheid om een grote hoeveelheid nieuwe contacten op te doen
♦ hét moment om samenwerkingen, acties, advertorials en persreizen op te zetten
♦ een mooie kans op free publicity indien u hen van nieuws, content en foto’s voorziet
♦ plusminus 80 (reis)media en bloggers aanwezig
♦ ontzettend efficiënt en praktisch en een geweldige ROI!

Impressie brouwerij/restaurnat De Prael

Stedentrips: big business

Nederlanders zijn verzot op stedentrips. Jaarlijks gaat men zo’n 3.1 miljoen op een stedentrip naar het buitenland maar uiteraard ook in eigen land! Zeker gezien de toegenomen belangstelling voor Lekker weg in eigen land als gevolg van Covid, is deze dag dan ook zeer geschikt voor steden en hotels / hotelketens in Nederland om zich te promoten aan pers.

city breaks press event De Prael

Wij kiezen voor een inspirende lokatie: restaurant annex bierbrouwerij De Prael in Den Haag

Wij hebben een aversie tegen de vaak dodelijk saaie vergader- en meeting ruimtes in hotels. Eentonige, zielloze vierkante zalen waar geen enkele inspiratie vanaf spat. Hoe inspirerend, enerverend en enthousiast is het voor zowel participanten als media wanneer die een ruimte binnenlopen en meteen een wauw gevoel ervaren. Dát is de setting die wij willen bieden voor onze persworkshops en die hebben wij voor deze stedenpromotiedag gevonden in de zeer sfeervolle De Prael in het centrum van Den Haag – een restaurant annex bierbrouwerij.

Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer vanaf Den Haag Centraal Station of Den Haag Holland Spoor Station. Voor wie met de auto wenst te komen, er is een parkeerterrein naast De Prael.

Impressie De Prael

Impressie City Breaks Persdag 2022

Participatieprijs:

1 deelnemer: 875,- euro

2 deelnemers 950,- euro

Prijzen zijn excl. 21% BTW

Participatieformulier: