Diensten

In een wereld waarin traditionele media niet meer alleen het nieuws maken maar in feite iedereen met internet vanuit de woonkamer met de wereld communiceert, is juist de rol van een ervaren PR-bureau essentieel. Om vandaag de dag nog gehoord en gezien te worden in de groeiende maalstroom aan prikkels en informatie-overload, is communicatiemaatwerk een vereiste. Vergeet de massa, communiceer selectief. Sinds 2000 ondersteunt Baltus Communications verkeersbureaus, luchtvaartmaatschappijen, accommodatie-aanbieders, touroperators en andere reismerken met SEO, Travel PR & Marketingactiviteiten op de Nederlandse en Belgische markt.

Travel Media & Public Relations

Media & Public Relations

Tijdschriften, kranten, bloggers, influencers, vloggers, Instagrammers, YouTubers, online magazines… ziet u door de bomen het bos nog? Wij wel. In deze immense vergaarput aan media-outlets weten wij feilloos het kaf van het koren te scheiden.

Lees meer

Travel Workshops & Events

Reisworkshops & Evenementen

Leuk hoor dat internet. Maar alleen contacten leggen via het world wide web blijft oppervlakkig. Een op een gesprekken, een gezicht bij een naam zien, veel partijen op een dag kunnen ontmoeten. Workshops & evenementen zijn niet alleen erg effectief, ze maken het zakendoen zoveel gezelliger.

Lees meer

Travel Trade Marketing

Travel Trade Marketing

Hoewel het reisbureau onder druk staat, is het voor sommige bestemmingen absoluut een zinvol verkoop- en promotiekanaal. Zeker met de opkomst van de ‘ZRA’ ketens, zelfstandige reisagenten die de consument  thuis opzoeken.

Lees meer

Destination Marketing & Branding

Destination Marketing & Branding

Uw concurrentie zit niet stil. Ook zij richten hun pijlen op exact dezelfde doelgroep. Wij helpen u uw bestemming net even vaker en opvallender onder de aandacht te brengen. Dat geldt voor zowel consumenten, media als zakelijke relaties.

Lees meer

City Marketing

Citymarketing

Uw stad in Nederland én uiteraard in het buitenland promoten is ons op het lijf geschreven. Naast maatwerkacties organiseren wij ieder jaar ook een collectieve stedenreizen media evenement: het European City Breaks Press Event.

Lees meer

PR for Hotels & Hospitality

PR voor Hotels & Hospitality

Wereldwijd zijn er meer dan 200.000 hotels. De onderlinge concurrentie is hevig en dan komen partijen als Airbnb ook nog eens de verblijfssector opschudden. Mede daarom is Public Relations net zo noodzakelijk voor hotels als het opmaken van bedden.

Lees meer

SEO

SEO

Het gevecht om de toerist wordt beslecht op internet. Hoog scoren op Google is geen bijzaak maar noodzaak om de aandacht van de consument naar uw bestemming, product of aanbieding te lokken. Dus de keus tussen zelf klussen op SEO uitbesteden aan een professional is snel gemaakt.

Lees meer

Logo Bloggers and Influencer Marketing

Blogger & Influencer Marketing

 

Lees meer