Citymarketing

Mondiaal – en op Europees niveau – zijn stedentrips een van fundamenten van de reisindustrie. Londen, Parijs en Barcelona kent men nu wel. Overbekend en overvol. Dus storten heel veel andere steden in Europa zich nu op die groeiende vijver van toeristen die op zoek zijn naar een minder geijkte stad. En dat betekent voor u concurrentie – véél concurrentie. Wellicht participeert u in enkele activiteiten die het NBTC in het buitenland organiseert? Prima, maar sta ook eens open voor nieuwe initiatieven want meer wegen leiden naar Rome.

Als lid van Travel Lifestyle Network – een samenwerkingsverband van ruim 20 in toerisme gespecialiseerde PR-bureaus wereldwijd – hebben wij binnen de belangrijkste Europese landen, Amerika en Azië collega PR-bureaus die hun respectievelijke markten op hun duimpje kennen. Zij zijn onze ‘steunpunten’ in landen waar een gedeelte van uw bezoekerspotentieel ligt. Zij kennen de media- en bloggers scene, de reisindustrie en het consumentengedrag in hun thuisland van haver tot gort. Gezamenlijk initiëren wij tal van ludieke PR acties off- en online.

 


City image

De beste manier om uw stad in de spotlights te zetten, is het op voorhand definiëren van het gewenste imago. Geen imago, nauwelijks toeristen. Blinkt de stad uit in moderne architectuur, is het de bakermat van de klassieke muziek, hangt er een relaxt sfeertje voor jongeren of zijn het juist de geweldige winkelmogelijkheden die het zo’n bijzondere bestemming maken? Het ‘branden’ van de stad is daarom essentieel en wij kunnen voor u de juiste tools inzetten om dit beeld uit te dragen. Het delen van het ‘gevoel’, de ‘smaak’ en het ‘verhaal’, in andere woorden: de identiteit en het imago van de stad.

Diensten omvatten onder andere:

  • Deelname aan het European City Breaks Press Event
  • Street marketing campaigns
  • Ontwikkelen van branded content
  • Het origaniseren van media/trade events
  • Social media management en marketing
  • Mediarelaties
  • (Native) advertising